Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
O CABARET VOLTAIRE. Seit 2005.
25 août 2012

CATRO LUMES NA COCIÑA

Pike-HorseMeat-boothWEBi

 

A cociña ardía por catro puntos. Os catro lumes da vitrocerámica estaban prendidos con viveza. Unha mañanciña de compras no novo Gadis do Ceao e unha mañá longa sometido a unha categoría de pinche para elaborar unha ventresca á grella, anacos de bonito cocidos con tomate, puré de verduras, berenxenas con carne picada de xato, espinacas con queixo de Cabrales,... e a neveira e o conxelador asumindo o papel de carta de menú para a semana. Solucionar nun día o que debería ser un vagarento pracer que durase todos os mediodías dunha semana debería situarnos diante dunha gran pregunta.

Publicité
Publicité
Commentaires
O CABARET VOLTAIRE. Seit 2005.
Publicité
Archives
Derniers commentaires
Newsletter
2 abonnés
Visiteurs
Depuis la création 303 416
Publicité